Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Lohärads IF P-99

Följ

P-99

Följ oss för uppdateringar
Följ
Lohärads IF
Fotboll
P-99
2011 Tr.matcher

Match

Lohärads IF

4 - 2
Björkhaga IP
14 juni 2011
18:30

TÄBY IS ELIT

Referat

Referat: Lohärads IF - TÄBY IS ELIT

Ikväll Tisdag 14/6 kom Täby IS akademilag till Björkhaga IP för en träningsmatch inför deras deltagande i Aik Elit Cup (Panaxia) där också Bajen, Aik, Dif, Malmö, Valencia, Fc Köpenhamn och PAOK från Grekland kommer deltaga.
Vi visste att vi skulle få tufft motstånd så det var väntat att vi skulle ha det lite svårt att ligga rätt i position och i markering, när vi sen bjuder på 0-1 ser det lite mörkt ut.
Fast då tar vi tag i spelet och lyfter oss rejält, vi bjuder på ett fint passningsspel och fördelar bollarna ut på kanterna. Hampus lyfter en boll på djupet bakom deras backlinje där Max kommer som skjuten ur en torped och rullar behärskat in 1-1.
A-K vill inte vara sämre så han slår en liknande boll till Adam Lang som gör 2-1.
När vi nu märker att dom är så sårbara bakom deras backlinje så tycker Anton att man lika gärna kan sätta in en boll till som Max löper med och vola så är det 3-1.
Känns väldigt stabilt och bra i paus och vi snackar om att fortsätta ligga nära i markering och ta det tråkiga jobbet, det visar sig vara lättare sagt än gjort.
Vi börjar hyfsat och lyckas till och med göra 4-1 genom dagens lirare Max Temrin.
Ju längre halvleken lider desto mer trötta och tillbaka pressade blir vi och sista 15-20 minuterna har Täby allt boll innehav och hos oss är det fullständig hönsgård!
Samtidigt som vi måste byta runt i laget så har dessa byten skapat fullständig oreda, tror inte alla riktigt visste var dom spelade, vi Coacher skulle varit tydligare.
Vi lyckas dock rida ut stormen och vi får ta med oss den fina första halvleken!
Lika ovana som vi var med 11-manna, lika ovana var Täby IS med naturgräs!
Trots segern var det lite smolk i glädje bägaren att vi klappade ihop så fullständigt i andra halvlek, vi får analysera detta och ta med oss det till framtida 11-mannaspel
Förutom matchens lirare Max så var så klart Hampus, Zacke och Ralle grymma.
2 st som verkligen förtjänar extra beröm är Action Möller som gav 110 % idag,
Adrian som idag fick markera mer än han gjort i hela sitt liv förut och det gjorde han riktigt bra. Det var Coach miss att det blev lite fel i positions spelet i andra så att vi totalt saknade press på motståndarna.

Vi tackar Täby IS för att dom kom och spelade mot oss och hade det varit på konstgräs så är det inte omöjligt att resultatet varit tvärtom. Vi tackar även dagens domare för en mycket bra insats, tack Elin.

Vi önskar Täby IS lycka till i Panaxia cupen och själva laddar vi för Aroscupen.